Knauf

A Knauf csoport hosszú és figyelemreméltó múltra tekint vissza. 85 év alatt a családi cégből, globálisan működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát, miközben megőrizte alapvető értékeit, az összetartást, a minőséget és a megbízhatóságot. A hagyomány és az innováció ezen különleges kombinációja rendkívül sikeres globális szereplővé tette a vállalatot.

A Knauf 1992-ben kezdte meg a kereskedelmi hálózat kiépítését Magyarországon. Az elmúlt 25 év során munkájuk gerincét az anyacég fenntartható és környezetbarát cégfilozófiája alkotta. Nem csak azért, mert szükségszerűnek érezték, hogy kövessék elődjeik jól bevált és régóta bizonyított filozófiáját, hanem azért, mert  fontosnak tartják ezeket az értékeket. Talán ennek is köszönhető, hogy a kezdeti összefogásokból, mára 25 évet megélt, szilárd partneri együttműködések születtek.

Termékeik értékét tovább növelték olyan kiegészítő szolgáltatással, mint az oktatások, a műszaki szaktanácsadás biztosítása, valamint szakképzett munkaerő ajánlása.

Készleten lévő termékekről érdeklődjön emailben a “Kapcsolat” gomb megnyomásával, illetve személyesen üzletünkben ahol szakértő kollégánk segít a tetőcserép kiválasztásában.