Kérdésed van ?  +36 20 410 1481

Tondach

A Tondach termékválasztékát annak megfelelően fejlesztik folyamatosan, hogy a manapság közkedvelt, divatos épületstílusokhoz is számtalan lehetőséget kínáljanak mind formában, mind színben és felületkialakításban. Bármelyik stílust is kedveli, kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára ideális formát!

A Tondach tetőcserépei természetes anyagokból készülnek és kellemes lakóklímát biztosítanak. A kerámia cserépek páraáteresztő képessége jó. A kerámia cserép természetes páraáteresztő képességének hála a tetőtér nyáron nem fog felmelegedni annyira, télen pedig kevésbé fog lehülniA Tondach cserepek hőszigetelést biztosítanak télen-nyáron és viharban is megbízható védelmet nyújtanak. Az üvegmázas felületvédelemmel ellátott Amadeus cserepek időjárással szembeni ellenállóképessége különösen kiemelkedő. Az UV sugárzás elleni védelem mellett kiemelkedő vízlepergető képessége segíti a tető öntisztulását.

Aktuális akcióinkról, készleten lévő cserepekről érdeklődjön emailben a “Kapcsolat” gomb megnyomásával, illetve személyesen üzletünkben ahol szakértő kollégánk segít a tetőcserép kiválasztásában.