Kérdésed van ?  +36 20 410 1481

VELUX

A VELUX Cégcsoport csaknem 75 éve azon dolgozik, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen az emberek számára szerte a világon azzal, hogy természetes fényt és szellőzési lehetőséget visz az otthonaikba tetőablakokon keresztül. Az eltelt évtizedek során a VELUX az egyik legerősebb építőanyag márkává vált.

A VELUX tetőtéri ablakok számos típusban és méretben készülnek, melyek csoportosan is összeépíthetők. Az ablakcsoportok átlényegítik a helyiséget, és még közelebb hozzák a külvilágot. Azon felül, hogy a tetőtéri ablakok napfénnyel látják el a helyiséget, kitekintési lehetőséget is nyújtanak a környékre. A VELUX Premium tetőtéri ablakok távműködtetésűek, így egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a nyitást és zárást. A távirányítású tetőablakok, árnyékolók és redőnyök innovatív rendszere egyszerűen kezelhető és kényelmes használatot biztosít.

Aktuális akcióinkról, készleten lévő cserepekről érdeklődjön emailben a “Kapcsolat” gomb megnyomásával, illetve személyesen üzletünkben ahol szakértő kollégánk segít a tetőcserép kiválasztásában.